Welcome to Questcontrol

 

 • Gaming
 • Audio
 • Telecom
 • Toys
 • Camera Accessoires

 

Questcontrol B.V.is een groothandel in de Benelux voor Multimedia en Speelgoed . Voor multimedia zijn wij leverancier van computeraccessoires, console gaming en PC gaming producten, licentie artikelen, gadgets, foto producten en audio producten. Sinds de oprichting in 2002 leveren we al unieke producten voor onze klanten om zich te onderscheiden van de rest van de markt. Voor een groot deel van ons assortiment zijn wij exclusief distributeur en daarnaast introduceren we regelmatig nieuwe merken en producten.

 Inkopers hebben de mogelijkheid om in te kopen via de webshop, per e-mail, fax of telefonisch.  Voor geautomatiseerde inkoopafdelingen bieden wij de mogelijkheid om datafeeds te ontvangen met artikel- en prijsgegevens. Daarnaast voeren wij ook dropshipments uit.

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar sales@questcontrol.net of bel +31 (0) 75 670 73 68

 
 
   
 
                 
 Hé, ken je ons nog en ben je opzoek naar leuke artikelen?
 Meld je dan nu aan en surf over onze Webshop!
                                                                                                       


 De nieuwste rage op gebied van radiografische bestuurbare artikelen.
 De Quadrocopters in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende prijs klassen (met camera / zonder camera en of  met LED verlichting).
 Check de webshop voor de tal van andere radiografische artikelen.
 
 

 Nu nieuw in ons assortiment de Roccat Tyon!
 De Tyon beschikt over de X-Celerator, een eenassige analoge duim paddle gemaakt voor moderne slagvelden. Het geeft je ongeëvenaarde  commando mogelijkheden zonder enig verlies van controle. Je kunt het gebruiken om naadloos te kantelen naar links en rechts, toonhoogte  verhogen en verlagen, verhogen en gas te verminderen en nog veel meer, alles met behoud van een perfecte muisbesturing.
 Onder de motorkap vinden we een zogeheten ‘Pro-Aim Laser Sensor R3’ sensor die als basis een Avago ADNS-9800 sensor heeft.
 Deze heeft een maximale resolutie van 8200 DPI en een trackingsnelheid tot 150 inches per seconde.
 De lift-off distance is instelbaar van ruwweg 1 tot 5 millimeter. De techniek in de muis is verder uitgebreid met een ‘Turbo Core V2 ARM’-processor,  die op een klokfrequentie van 72 MHz werkt en in  verbinding staat met 576 KB opslaggeheugen. 
 
 
Nu verkrijgbaar:

Plantronics RIG headset voor PS4, PS3 en PS Vita 


logo playstation official licensedPS 4 Plantronics rig headset
Neem de volledige controle
Ervaar gameplay van een hoger niveau met de Plantronics® RIG Gaming-headset voor PS4™, PS3® en PS Vita™. Geniet van een onoverwinnelijke mix van audio zonder dat u uw ogen van de actie hoeft te halen. Maak verbinding met de versterker en schakel met één druk op de knop tussen uw PlayStation®-console en uw smartphone of tablet. Zo kunt u audio, chat, muziek, en bellen mixen.


 • Houd contact en speel games met één systeem. Eén systeem voor al uw Playstation®-apparaten: stereoheadset + versterker + twee microfoons + optische kabel
 • Stereogamingheadset met drivers van 40 mm en baskanaaltechnologie biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van Plantronics, inclusief verbeterde lagefrequentie-effecten (LFE) met geringe vervorming
 • De audioversterker maakt verbinding met uw game en geeft u de controle over de game- en chataudio. Ook kunt u muziek of gesprekken op uw mobiele telefoon integreren.
 • Met de lange noise-cancelling microfoon bent u ervan verzekerd dat uw teamleden of rivalen u duidelijk kunnen horen op PS4™ of PS3®. Terwijl de inline microfoon een optimale mobiele ervaring voor PS Vita™ biedt. 
 • Er zijn drie EQ-instellingen: Puur voor verbeterde spraakhelderheid, Intenser voor krachtige bas en mid-range, en Seismisch voor meer basgeluid zonder gebrom of vervorming.
 • Zo comfortabel dat u vergeet dat u hem draagt, voor uren gameplezier, films kijken of ontspannen muziek luisteren met de lichtgewicht superzachte oorschelpen en de beklede hoofdbeugel.
 • Duurzame materialen waarop u kunt vertrouwen, en als u even een pauze inlast, draait u de oorschelpen zodat ze plat liggen en gemakkelijk op te bergen zijn.

 
logo licensed ps 4PS 4 Plantronics rig headset