Welcome to Questcontrol

Questcontrol B.V.is een groothandel in de Benelux voor Multimedia en Speelgoed . Voor multimedia zijn wij leverancier van computeraccessoires, console gaming en PC gaming producten, licentie artikelen, gadgets, foto producten en audio producten. Sinds de oprichting in 2002 leveren we al unieke producten voor onze klanten om zich te onderscheiden van de rest van de markt. Voor een groot deel van ons assortiment zijn wij exclusief distributeur en daarnaast introduceren we regelmatig nieuwe merken en producten.

 Inkopers hebben de mogelijkheid om in te kopen via de webshop, per e-mail, fax of telefonisch.  Voor geautomatiseerde inkoopafdelingen bieden wij de mogelijkheid om datafeeds te ontvangen met artikel- en prijsgegevens. Daarnaast voeren wij ook dropshipments uit.

  • Roccat Tyon Main
  • Roccat Tyon Side
  • Roccat Kave Main
  • Roccat Kave Side
 
De Tyon beschikt over de X-Celerator, een eenassige analoge duim paddle gemaakt voor moderne slagvelden. Het geeft je ongeëvenaarde commando mogelijkheden zonder enig verlies van controle. Je kunt het gebruiken om naadloos te kantelen naar links en rechts, toonhoogte verhogen en verlagen, verhogen en gas te verminderen en nog veel meer, alles met behoud van een perfecte muisbesturing.
  
mario squirrel zelda toad squirrel mario riding yoshi

 Het leukste assortiment van merchandise artikelen vind je hier!

Van pluches en sleutelhangers, tot bordspellen en rugtassen. Nu ook Sonic en Pokemon assortiment. Voor de winkels zijn er verschillende displays beschikbaar met figuren om de verkopen bij bijvoorbeeld de kassa extra te stimuleren. Marvel USB
 

De nieuwste USB sticks
Op zoek naar een leuk cadeau of relatiegeschenk? Of toch stiekem voor jezelf?
Heb je genoeg van al die saaie USB sticks? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment van USB sticks! Van superhelden tot filmsterren en andere iconen.